AFİFE KEÇİK İLKOKULU

Vizyon: Verimli iletişim kurabilen, zeki, yeteneğini geliştirebilen, olgun, normlara uyan, uzlaşı kültürüne sahip, mükemmel, uyumlu, zamanı iyi kullanabilen nitelikli öğrenciler yetiştiren, eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına, milli ve manevi değerlere bağlı, vatanını, milletini, bayrağını seven ve yücelten, sorumluluk sahibi, özgüven duygusu gelişmiş, katılımcı, paylaşımcı, girişken, üretken, yeniliklere açık, teknolojiyi etkin kullanabilen, başarılarıyla öne çıkan, sosyal yönü kuvvetli, zararlı alışkanlıklardan uzak, sağlıklı ve akılcı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: .

Saatler: Sabahçı:07:30-12:20 Öğleci :12:30-17:20
Servis Bilgisi: .
Sportif Etkinlikler: .
Bilimsel Etkinlikler: .
Proje Çalışmaları: .
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: .
Diğer Hususlar: Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında ikili öğretim yapılacaktır.

WEB - https://afifekecikilkokulu.meb.k12.tr

Adres - YAŞAR AKTÜRK MAH. HASAN ÖZÜBERK BUL. AFIFE KEÇIK ILKOKULU NO 7B MERKEZ / KİLİS

Öğretim Şekli :İkili Öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Okulumuz Kilis il merkezinde olup Beşevler Semtindedir.

Ulaşım Okulumuz şehiriçi dolmuş güzergahındadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezindedir.