2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yarıyıl Tatili Mesajı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yarıyıl Tatili Mesajı

Sevgili öğrencilerimiz, değerli öğretmenlerimiz ve kıymetli velilerimiz;

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı birinci dönemini bugün tamamlamış bulunuyoruz. Bugün öğrencilerimizin karne sevincini ve heyecanını paylaşıyoruz. Yoğun geçen bu eğitim sürecinde, öğrencilerimizden desteğini esirgemeyen, onları ülkemizin güçlü yarınlarına hazırlayan öğretmen ve velilerimize özverili ve sabırlı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

18.01.2024 104

Değerli Öğretmenlerimiz,

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında büyük gayret göstererek yürüttüğünüz fedakar çalışmalarınızı yürekten kutluyorum. Ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde öğrencilerimiz kadar, sizler de önemlisiniz. Yarınlarımız sizlerin yetiştirdiği evlatlarımızın omuzlarında yükselecektir.

Kıymetli Velilerimiz,

Verimli ve iyi bir eğitim öğretim ortamının sağlanması, eğitimde başarının arttırılması  için veli, okul ve öğretmen iletişimini önemsiyoruz. Sizlerden beklentimiz her şartta ve durumda öğrencilerimizin yanında olmanız, bunu onlara hissettirmeniz ve öğrencilerimizden ilgilerinizi esirgememenizdir.

 

Karne tek başına bir başarı göstergesi değildir. Çocuklarımızın başarılarını sadece karne notlarından ibaret görmemeliyiz.  Öğrencilerimizin davranış, tutum, kişilik ve zekâlarının tek başına bir göstergesi olmayan karneler, sadece o dönem süresince derslerde gösterdikleri başarının sonucudur. Öğrencilerinizi sadece derslerdeki başarılarına bakarak değil, onları bir bütün olarak değerlendiriniz.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Sizler, güçlü Türkiye'nin teminatı, evimizin neşesi, milletimizin saygın ve değerli bir  ferdisiniz. Sizleri, aydınlık yarınlara hazırlandığınız bu eğitim öğretim sürecinde yılmadan, yorulmadan, gayretle çalışmaya devam ettiğiniz için her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.

 

Tatilde dinlenmenizi, bulunduğunuz şehirlerdeki tarihi mekânları, müzeleri, kütüphaneleri gezmenizi, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte zaman geçirmenizi, sportif, sanatsal ve kültürel değeri olan sosyal aktivitelere katılmanızı ve en önemlisi bol bol kitap okumanızı öneriyorum. Kitap okumak size yol gösterecek, iç dünyanızı zenginleştirecek ve geleceğe umutla bakmanızı sağlayacaktır. Tatil sürecini en iyi şekilde değerlendirmeniz temennilerimle, iyi tatiller diliyorum.