Bağımlılıkla Mücadele Konulu Yarışmada İl Birincisi Olduk

Bakanlığımız Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Yeşilay Cemiyeti iş birliğinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli şekilde yetişmelerini; sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve internet bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti'nin faaliyetleri hakkında bilgi sahibiolmalarını sağlamak amacıyla "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi" gerçekleştirilmiştir. Proje kapsamında Türkiye genelinde "Bağımlılıkla Mücadele" konulu yarışma düzenlenmişti.

Düzenlenen yarışmada, okulumuz 1F sınıfı öğrencisi Hatice Azra Sucu ilkokul görsel eser kategorisinde il birincisi olmuştur. 30 Nisan 2024 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen ödül töreninde, öğrencimiz,  İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın  Abdulkadir Altay tarafından tebrik edilerek, ödülü takdim edilmiştir.

Öğrencimizi ve öğretmeni Özlem hanımı tebrik eder başarılarının devamını dileriz

30.04.2024 45

30-04-202430-04-2024