Türkiye'nin İnsanlı İlk Uzay Yolculuğu Konulu Resim Yarışmasında İl Birincisi Olduk

Türkiye'nin insanlı ilk uzay yolculuğunun gerçekleşmesi üzerine Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Uzay Ajansı (TUA) arasında yapılan iş birliği çerçevesinde resmî ilkokullarda öğrenim gören öğrenciler arasında "Türkiye'nin İnsanlı İlk Uzay Yolculuğu" temalı resim, resmî ortaokul ve imam hatip ortaokullarında öğrenim gören öğrenciler arasında ise "Sıradaki Astronot Ben Olmalıyım, O İş Bende!" konulu kompozisyon yarışmaları düzenlenmiştir.

Türkiye Uzay Ajansı (TUA) tarafından düzenlenen yarışmaya okulumuzdan katılan 1F sınıfı öğrencimiz Hatice Azra Sucu, yaptığı resimle ilimizde birinci olmuş ayrıca Türkiye 4.'sü olarak mansiyon ödülü almıştır.

Öğrencimizi kutluyor, gösterdiği bu güzel başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

23.04.2024 46

23-04-202423-04-202423-04-2024